Ik houd van LinkedIn, vooral het netwerken hierop.

Afgelopen weken zag ik 3 interessante oproepen. 1 kwam van Jessica Vilier. Zij vroeg hulp van haar netwerk. “Na een aantal jaren verbetertrajecten gedaan te hebben bij KLM, ben ik benieuwd hoe andere sectoren hun procesverbeteringen aanpakken. Graag zou ik met mensen in contact komen die werken in de (geestelijke) gezondheidszorg om hierover te praten”. Afgelopen week gebeld met Jessica, ontzettend leuk om werkveld overstijgend van gedachten te wisselen hierover en wat tips kunnen geven hoe dit in de gezondheidszorg aan te pakken.

Ook zag ik een oproep van Alex Vester, hij was op zoek naar 1 van die 26.000 managers uit de publieke sector “Zorg en Welzijn”. Als onderdeel van zijn Master Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit wilde hij interviews uitvoeren betreft complexe vraagstukken. Met hem heb ik een uur zitten praten over kennis delen, de invloed die leidinggevende hebben op de prestaties van teamleden. Super gaaf om zo een bijdrage te kunnen leveren door het delen van persoonlijke ervaringen!

Als laatste deze week heb ik gereageerd op een oproep van Jan Mol. Hij is eigenaar van Draeckenstijn Media. Graag wil hij wat “rock ‘n roll” brengen op LinkedIn. Hij doet dit door zijn schrijftalent in te zetten voor de ander om degene op een andere manier in het daglicht te zetten. Daarin te vertellen wat ik zakelijk doe en dit te combineren met het mooi in beeld te brengen van een passie die mij prive bezig houdt. Daar hoefde ik niet al te lang over na te denken. Hierop gereageerd en hopelijk word ik gebeld om hierin deel te nemen.

Wordt vervolgd!

 

Meer Blogs