Live 19-02-2021

Welkom op mijn website en allereerste blog.

Yes vandaag ben ik live gegaan! Live met mijn eigen website en onderneming. Na een half jaar hiermee bezig te zijn geweest kon ik vanmiddag naar de KvK. Daar ben ik ingeschreven met Ziensweisse. Voor mij een grote mijlpaal. Al langere tijd had ik de droom om mijn eigen onderneming op te zetten.  Hoe en waarom dat kun je op mijn website lezen. Ook uitleg van de naam en vormgeving is hierop te vinden. En niet geheel onbelangrijk….wat ga ik doen… Dit kun je vinden onder de tab producten.

Heel veel leesplezier, ik ontvang graag feedback op mijn website, dus als je een reactie achter wil laten, kan ik dat erg waarderen.

Wil je mijn website en onderneming ook delen met anderen?

Tot snel!

 

1 thought on “Live 19-02-2021”

  1. Ha Martha, gefeliciteerd met je onderneming, die je vandaag met je handtekening hebt bekrachtigd. Duidelijke en inhoudelijke website. Ik herken je er helemaal in. Ik wens je veel uitdagende projecten toe. Mooi dat je deze stap mocht zetten.
    Hartelijke groet, Pa.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.