Wat is
Ziensweisse?

“De naam van de onderneming is een samenvoeging van Zien(s) en wijze”

Zien(s) staat voor mogelijkheden zien, kijken naar de vraag achter de hulpvraag van de organisatie en cliënt. Er niet aan voorbij gaan maar oplettend en met aandacht het vraagstuk, de organisatie en de mens zien. Voor de mens in de organisatie is het van belang om gezien te worden. 

Wijze duidt dat ik op verschillende wijzen kan kijken naar vraagstellingen, ‘out of the box’ ben en creatieve baanbrekende manieren gebruik om vraagstukken met de organisatie op te lossen.

Daarbij is wijze omgezet naar weisse. Dit refereert naar de Edelweiss in het logo van Ziensweisse. De Edelweiss groeit hoog in de bergen, hierdoor kom je deze bloem niet 1,2,3 tegen. Als je deze vindt laat het zien dat je doorzettingsvermogen, moed en toewijding hebt om de klim te behalen naar de hoogte waar deze bloem zich bevindt.

Ook moet deze bloem veel slechte weersomstandigheden doorstaan, hierdoor symboliseert de Edelweiss zich in haar kracht. Deze eigenschappen herken ik in mijzelf. Ik kan jou ondersteunen door deze eigenschappen in te zetten. 

 Omdat de bergen een grote aantrekkingskracht op mij hebben en ik hier met regelmaat in te vinden ben, past deze vormgeving goed bij mij en mijn onderneming. Dat laat ik je graag zien in mijn werk.

“In de functie van projectmanager en organisatieadviseur kan ik anderen ondersteunen om er als gids te zijn in dalen en pieken van vraagstukken en een doorkijkje geven naar wat er nog meer mogelijk is.”